Kalender

Här ser och bokar du enkelt kurser, föreläsningar, workshops och andra gruppevenemang.

Vid deltagande i grupper i set om fyra tillfällen köper du din plats till de specifika datumen i respektive set. Du kan därför inte ta igen missade tillfällen, men vid förhinder kan du istället ge din plats vidare.

 

Maj


Andrum

Tisdag 24/5 kl 19.30-20.30

Kom och bädda ner dig på en skön ullyogamatta och upplev fullständig avslappning. Jag guidar dig genom meditation, avslappning eller avslappningshypnos. Under ca 60 min får du uppleva en mycket välgörande och djup återhämtning för både kropp, själ och sinne.

Din investering är 300 kr.
Läs mer här.

Varmt välkommen!
Laila Stenroos


Storseans med Hannu Koskinen - Fullbokat

Lördag 28/5 kl 16.00-18.00

Under vår eftermiddag tillsammans kommer jag att förmedla budskap från dina nära och kära på andra sidan samt från dina guider.

Vi tar en kort bensträckare med fika i mitten av seansen.

Fri parkering finns.
Åldersgräns 18 år.

Anmäl dig gärna till reservlistan via mail: kontakt@hannukoskinen.se eller sms: 0768 66 36 13

Din investering är 390 kr. Fika ingår.
Läs mer här.

Varmt välkommen!
Hannu Koskinen


Energy Flow Breathing

Tisdag 31/5 kl 19.30-20.45

Efter en kortare avslappning på mjuka ullyogamattor påbörjas en kombination av rytmisk andning i kombination av fysisk positionering av kroppen. Denna terapeutiska metod skapar vibrationer i kroppen som hjälper dig att släppa djupt sittande fysiska och psykiska spärrar. Alla upplevelser är individuella och i vilan, i det meditativa tillståndet som är mellan de mer kraftfulla andningsperioderna startar den terapeutiska resan.

Denna metod är bra för dig som upplever dig utmattad, har sömnproblem, är utbränd, har obearbetade trauman, är stressad, känner dig spänd och har svårt att komma ner i varv, svårt att uppleva känslor eller bara vill ta hand om dig för att inte hamna i ovanstående tillstånd.

Din investering är 250 kr.
Läs mer här.

Varmt välkommen!
Jennie Jungersten


Hormonyoga – Medicinsk yoga för kvinnor

Torsdag 2/6 kl 19.00-20.15

Välkommen att ta din plats på en skön ullyogamatta och upplev ett yogapass som främjar din hormonella balans! 

Genom mjuka flödande rörelser, andningsövningar, avslappning och meditation skapar du förutsättningar för att sänka din stressnivå och ge din kropp den bästa av förutsättningar för att vara i hormonell balans. 

Genom att utöva hormonyoga kan du komma till rätta med besvär kopplade till PMS, smärtsamma menstruationer, infertilitet, PCOS, Endometrios, sköldkörtelbesvär, klimakteriet, inkontinens eller för att vitalisera och stimulera hjärnan och kroppen. Hormonyoga är speciellt gynnsamt efter 35 års ålder. 

Under våren utbildar jag mig i denna fantastiska yogaform och där av erbjuder jag nu detta yogapass till elevpris.

Din investering är 150 kr.
Läs mer r.

Varmt välkommen!
Maria Berg


Yoga Nidra

Tisdag 7/6 kl 19.30-20.30

Yoga Nidra - ett gränstillstånd mellan sömn och vakenhet. Låter inte det härligt? 

Till skillnad från andra Yogaformer är Yoga Nidra en yogaform helt utan fysisk rörelse och ansträngning. Nidra betyder sömn och i Yoga Nidra sover kroppen men sinnet är vaket. Med guidning av en instruktör stänger man av allt inflytande från yttervärlden och fokuserar på det inre. Genom olika faser går man till slut ner i en mycket skön och djup avslappning och återhämtning. Yoga Nidra kan stötta upp utvecklings- och helandeprocesser i många olika sammanhang. T ex. för att släppa stress och spänningar, sömnsvårigheter, smärthantering m m. Eller bara för att det är så skönt! 

Jag välkomnar dig in i Yoga Nidrans avslappnande värld.

Din investering är 250 kr.
Läs mer här.

Varmt välkommen!
Laila Stenroos


Kakaoceremoni 

Torsdag 16/6 kl 19.00-20.30

Välkommen till en hjärtöppnande shamansk kakaoceremoni. Vi välkomnar kakaon som är glädjens och kärlekens dryck.

Du behöver inte några förkunskaper. Känner du att du vill ha hjälp att landa, släppa och att gå in i hjärtat är du varmt välkommen.

Vi går in i ceremoni där du får kakaodryck bestående av rå ceremoniell kakao. Tillsammans skapar vi ett tryggt och kärleksfullt space.

Din investering är 395 kr.
Läs mer r.

Varmt välkommen!
Maria Berg


Grupphypnos för självkänsla, självförtroende och avslappning

Tisdag 30/8 kl 19.30-20.45

Upplev en skön, djup avslappning samtidigt som du blir guidad genom en hypnos som boostar ditt självförtroende och din självkänsla. Hypnosen gläntar på dörren till ditt undermedvetna. Ditt undermedvetna som styr ca 90% av dina tankar, känslor och ditt agerande i ditt liv. Genom hypnosen omprogrammeras ditt undermedvetna till att hjälpa dig att skapa glädje, motivation och välmående. 

Du behöver bara ta på dig mjuka kläder, komma och bädda ner dig på en skön ullmatta som är reserverad för dig så sköter ditt undermedvetna och min röst resten. 

Varmt välkommen in i hypnosens sköna värld för en stund!

Din investering är 350 kr.
Läs mer här.

Varmt välkommen!
Laila Stenroos


Releasefest!
Lördag 10/9 kl 13.00-16.00

Den 10 september debuterar en av Room for Recoverys terapeuter - Elin Pehrsson - med den skönlitterära boken Odödligt sökande som är första delen i Eternity-serien.

Drop-in mellan klockan 13.00-16.00 på Room for Recovery. Vi firar med bubbel och tilltugg.

Dagens programpunkter:
13.00 - 14.00 Mingel och fotografering
14.00 - 14.30 Författarintervju
14.30 - 16.00 Boksignering och mingel

För att få en garanterad plats till releasefesten så kan du förköpa Odödligt sökande till releasepriset 199 kr. Du visar enkelt upp din bokningsbekräftelse/kvitto i entrén. Alla gäster får även en rabattcheck som kan användas till utvalda enskilda sessioner hos Elin på Power Within.

Du kan läsa mer om författaren och boken Odödligt sökande www.powerwithinpw.com eller www.pwpublishing.se

Varmt välkommen!
Elin Pehrsson


Grupphypnos för att attrahera ett liv i överflöd och rikedom

Tisdag 18/10 kl 19.30-20.45

Upplev en skön och djup avslappning samtidigt som du blir guidad genom en hypnos som kommer att hjälpa dig att skapa en positiv attityd till dig och ditt liv. Skapa en hållbar och hälsosam relation med dig själv som hjälper dig att lösa upp begränsningar och blockeringar. Du kommer att bli medveten om och förstå ditt värde och förstå att du förtjänar att skapa och leva ett rikt liv på alla plan. 

Du behöver bara ta på dig mjuka kläder, komma och bädda ner dig på en mjuk ullmatta reserverad för dig så sköter ditt undermedvetna och min röst resten. 

Varmt välkommen in i hypnosens sköna värld för en stund!

Din investering är 350 kr.
Läs mer här.

Varmt välkommen!
Laila Stenroos