BEHANDLINGAR

Här läser du mer om och bokar enkelt de behandlingar som erbjuds på Room for Recovery.
Bra att veta när du kommer är att ytterdörren låses upp 15 minuter innan din bokade tid. Detta på grund av att dörren hålls låst under tiden kunder tar emot sina behandlingar.

Vissa dagar vistas hunden Wille i lokalen, läs gärna mer om honom längst ner på sidan.


Recover kan hjälpa dig som har värk och smärta i kroppen, bär på stress och emotionella bördor eller bara vill komma och få en lugn kravlös stund med djup vila och återhämtning. Det här är en helt underbar helande behandling som skapar balans i både kropp och själ.
Behandlingen inleds med att du får öronakupressur med fröplåster på för dig aktuella akupunkter i öronen. Dessa plåster får sitta kvar även efter behandlingens slut så de kan fortsätta aktivera punkterna och därmed skapa större förutsättningar för läkning. Därefter får du sjunka ner i djup avslappning och ta emot Access Bars och Reikihealing.

60 minuter  850 kr
Kur på 3 behandlingar á 60 minuter med max två veckors mellanrum: 1950kr

Prisjusteringar fr.o.m. 1/8:
60 minuter   950 kr

Kur på 3 behandlingar á 60 minuter med max två veckors mellanrum: 2250kr


Reset är behandlingen för dig som känner att du sitter fast i gamla mönster, vill komma vidare men som inte vet hur. Reset är en mycket behaglig och avslappnande behandling där du tar emot Access Bars och Reiki-healing. Denna behandling får dig att se klarare på ditt liv och din situation då den hjälper dig att släppa begränsningar inom de flesta områden i livet. Med andra ord får den dig att bli mera du.

Vi människor bär ofta på övertygelser, tankar, känslor och åsikter som inte gynnar oss utan snarare hindrar vår utveckling och medvetenhet.

Vad mer skulle kunna ske om du släppte dessa?

På huvudet finns 32 områden (Bars) som lagrar tankar, känslor, attityder, beslut och uppfattningar vi har eller har haft om något. Det kan till exempel handla om kontroll, pengar, kreativitet, hopp, läkning, ålder, sorg eller glädje. När dessa Bars mjukt berörs hjälper det dig att släppa mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv.
Access Bars utförs under tystnad. Du ligger på rygg, blundar och bara slappar av medan jag med lätt beröring arbetar igenom dina 32 bars/områden på huvudet. Detta är mycket avslappnande och kan föra dig ned i ett meditativt tillstånd.

60 minuter 750 kr

Kur på 3 behandlingar á 60 minuter med max två veckor mellanrum: 1650kr

Prisjusteringar fr.o.m. 1/8:
60 minuter   850 kr

Kur på 3 behandlingar á 60 minuter med max två veckors mellanrum: 1950kr


Restore är en behaglig och ansiktslyftande massage som fördröjer åldrandeprocessen. Behandlingen ger huden en friskare lyster, reducerar linjer och ålderfläckar samt öppnar upp för djup avslappning.

Oljan som används under behandlingen är en ekologisk hudvårdande blandning av jojobaolja, kokosolja och ett par stänk eterisk rosmarinolja.
Denna oljeblandning är rik på antioxidanter som förhindrar åldrandeprocessen, lindrar hudirritation, verkar anti-inflammatoriskt, stimulerar kollagenproduktionen och återfuktar din hy.

Vad händer i kroppen vid Restore - Ansiktsmassage:
• Blodcirkulationen och syresättningen ökar vilket ger huden en friskare lyster.
• Det lymfatiska flödet förbättras så gifter och överflödsvätska transporteras bort från ansiktet.
• Ansiktsmusklerna stärks vilket bidrar till att förebygga/stärka slapp hud och reducera linjer.
• Bindväven mjukas upp vilket skapar större tillflöde av fett och fukt till huden.
• Tillståndet i huden repareras och balanseras vilket fördröjer åldrandeprocessen.
• Muskelspänningar löses upp och reducerar linjer och ger avslappning.
• Kroppens energisystem balanseras vilket förbättrar den allmänna hälsan.
• Nervsystemet stimuleras och balanseras.

Restore hjälper även till att skapa balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.

Drick gärna vatten innan och efter behandlingen för att underlätta utrensningen av slaggprodukter.
Det är bra om du kommer utan smink alternativt med enbart ögon-make up. Behandlingen inkluderar massage av axlar, dekolletage, nacke och hårbotten.

60 minuter: 850 kr

Kur på 3 behandlingar á 60 minuter med en veckas mellanrum: 1950 kr

Prisjusteringar fr.o.m. 1/8:
60 minuter  950 kr

Kur på 3 behandlingar á 60 minuter med max två veckors mellanrum: 2250kr


Wille

Wille är en lugn och försiktig kille som gästar Room for Recovery vissa dagar. Han möter gärna upp i dörren och hälsar dig varmt välkommen. Känns det bra för dig tar Wille gärna emot en smekning eller två.

Känner du dig obekväm i hundsällskap så skicka ett mail till info@roomforrecovery.se så letar vi tillsammans upp en tid då Wille inte är i lokalen.